Hae myyjäksi Lähiruoka- ja Kierrätystapahtumaan!

Tiedote 11.5.2015

Suureen lähiruoka- ja kierrätys -teemaiseen markkinatapahtumaan haetaan myyjiä!        

Markkinatapahtuma Johan on markkinat! hakee nyt myyjiä. Markkinat järjestetään 27.6. – 28.6. osana Petäjäveden Kulttuurikattaus -tapahtumaviikkoa. Markkinat tavoittelevat nyt monituhatpäistä kävijäkuntaa, ja myyntipaikat ovat nyt myynnissä. Lauantaina 27.6. markkinat ovat aikavälillä 10.00 – 17.00, ja sunnuntaina 28.6. markkinat ovat auki klo 10.00 – 16.00.

PIENEN KUNNAN SUURTAPAHTUMA

Petäjäveden Johan on markkinat! -markkinatapahtuma hakee nyt myyjiä ja näytteilleasettajia erityisesti käsityön, lähiruuan ja matkailun aloilta. Nyt on myös lähikunnilla loistava mahdollisuus tuoda paikallista yritys- tai järjestötoimintaa näkyviin! Tarjolla on myös kirpputoripaikkoja yksityishenkilöille!

Markkinoita tullaan mainostamaan koko Keski-Suomen laajuisella radiokampanjalla, lehtimainoksin ja käsityö- ja lähiruoka -teemaisissa verkkomedioissa. Ilmoita itsesi tapahtuman myyjäksi tai näytteilleasettajaksi nyt, sillä myyntipaikat ovat edullisia, ja laajan markkinointikampanjan johdosta tapahtumaan on odotettavissa huikea määrä kävijöitä.

Markkina-alueella järjestetään lauantaina 27.6. myös Katusoiton MM-kisat sekä anniskeluoikeuksin varustetut markkinatanssit. Sunnuntaina 28.6. markkinoiden jälkeen on luvassa lastenpäivä. Tapahtuma-alueen yhteydessä järjestetään myös erilaisia kursseja ja taidenäyttelyitä.

MYYNTIPAIKKOJEN HINNAT:

Myyntipaikkoja löytyy seuraavista kategorioista ja hintaluokista:

* Vilttipaikka 6 € / päivä tai 10 €/ 2 päivää. Soveltuu erinomaisesti vaikka kirpputoriviltiksi! Tule myymään vaikkapa itsellesi tarpeetonta tavaraa kierrätyksen hengessä.

* Pöytä + katos(sateensuoja) 15 €/ päivä tai 25 €/ 2 päivää. Myyntipöytä on ihanteellisen kokoinen niin käsityöyrittäjälle kuin tuotteitaan myyvälle harrastajalle! Nämä myyntipaikat on suojattu sateelta, mutta eivät sisällä mahdollisuutta sähköön. Myyntipaikka sijaitsee joko Petäjäveden vanhan makasiinin sisällä tai seurakuntatalon yhteydessä.

* Myyntipaikka, 3x3m 30 € / päivä tai 50 € / 2 päivää. Tämä myyntipaikka soveltuu hyvin esimerkiksi ruokatuottajalle. Tähän myyntipaikkaan tarjoamme sähkönkäyttömahdollisuuden.

* Iso myyntipaikka, alk. 3x6m 45 €/ päivä tai 80 € / 2 päivää. Tässä myyntipaikassa voit asettaa näytille suurenkin määrän tuotteitasi.  Tähän myyntipaikkaan tarjoamme sähkönkäyttömahdollisuuden.

ILMOITTAUTUMISET

Ilmoittautumiset ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen annamaria.huuskonen@gmail.com

Kerrothan ilmoittautumisessa ainakin nimesi tai yrityksesi nimen, yhteystietosi, millaisen myyntipaikan haluat ja mahdollisen sähköntarpeesi. Myyntipaikkoja on rajoitetusti ja näkyvyyttä runsaasti, joten olethan vikkelä. Toivomme, että myymäsi tuotteet liittyvät jollain tavalla markkinoiden teemoihin: lähiruokaan, kierrätykseen, taiteeseen tai käsityöhön. Puhelimitse kyselyt tai ilmoittautumiset arkisin Anna-Maria Huuskoselle aikavälillä klo 14.00-16.00 numeroon 040 7025 712.

Lisätietoa tapahtumaviikosta Petäjäveden Kulttuurikattaus 2015 -Facebook -sivuilta

tai osoitteesta Petajavesi.fi

Kuvat: 

petajaveden-kulttuurikattaus-isopetajavesi-johan-on-markkinatpetajavesi

Blogi , ,

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.

Uutta Blogissa