Härkäpapupihvit -resepti

Härkäpapupihvit

1 dl     härkäpapurouhetta

1 dl     kvinoaa

2 rkl   öljyä

1          sipuli

1          valkosipulinkynsi

1 tl      kuivattua tai 0,5 dl tuoretta lehtipersiljaa

1 tl      kuivattua tai 2 rkl tuoretta basilikaa

1 tl      kuivattua tai 2 rkl tuoretta oreganoa

1,5 dl  vettä

0,5 dl kauralesettä

1          kananmuna

1 tl      suolaa

pinnalle puolukoita

Keitä kvinoa puuroksi ohjeen mukaan. Freesaa sipulit, härkäpapu ja mausteet öljyssä. Jäähdytä hetki. Lisää kauraleseet ja kananmuna. Paista pannulla pihvejä ja ripottele pinnalle puolukoita.

Tämänkin reseptin löydät Onneks On Lähiruokaa -kirjasta

– Merja Koski

Blogi ,

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.

Uutta Blogissa