Haudutettua luomukaritsan kyljystä

Karitsan kyljyspaloja uunivuoassa

Ainekset:

Pajuniemen luomukaritsan kyljystä 350g

Porkkanaa 1-2kpl

Lanttu 1kpl

Punasipuli 1 kpl

Valkosipuli 4 kynttä

Laakerinlehti 2 kpl

Mustapippuria kokonaisena

Suolaa 1tl

Sokeria 1tl

Vettä 0,5l

Valmistusohje:

Kuori ja pilko juurekset ja sipuli. Voit halutessasi käyttää muita juureksia tai kasviksia. Laita juurekset sekä mausteet pataan ja hauduta 120-asteisessa uunissa n. puoli tuntia.

Lisää karitsan kyljykset ja anna hautua, kunnes liha on kypsää.

Janika Haarala
Pajuniemi Oy

Blogi , , , ,

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.

Uutta Blogissa