Pariloitua kinkkua ja kermassa haudutettua sipulia

Pariloitu-kinkku-ja-sipuli

Ainekset:

Sipoolainen saunapalvikinkku (180g/pkt) 1-2 pkt

Keskikokoisia sipuleita 3 kpl

Voita

Suolaa

Kuohukermaa  3 dl

Hienonnettua persiljaa

Valmistusohje:

Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi. Kypsennä viipaleita miedolla lämmöllä voissa niin, että ne pehmenevät mutta eivät ruskistu. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt ja seos näyttää sakealta muhennokselta.

Pariloi kinkku niin, että se saa hieman väriä ja muuttuu rapeaksi. Jaa sipulimuhennos lautasille ja nosta annoksen päälle kinkkuviipale. Ripottele pinnalle persiljaa.

Janika Haarala
Pajuniemi Oy

Blogi , , ,

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.

Uutta Blogissa