Suomi täyttää 100 vuotta – kilpailu

Vihanneksia kulhossaSuomi täyttää 100 vuotta 2017. Yksi suurimmista tapahtumista juhlavuotena on Lahti2017 MM-kisat.

Lahti, ja koko Suomi, haluaa tuoda esille parhaat puolensa. Lahti on CleanTecin  ja ekologisuuden edelläkävijä. Kaupunki sijaitsee kauniin ja puhtaan luonnon ympäröimänä.

Helmikuussa ( 2/2016 )  järjestettävät Salpausselän WorldCup – hiihtokisat ovat viralliset MM-esikisat. Kaikki asiat testataan ja käydä läpi, jotta vuoden kuluttua pidettävät MM-kisat sujuvat kuin rasvattu.

Ilmastokokki – Eco-Chef on myös kutsuttu kisoihin hoitamaan ravintolapalveluja. Hoidamme median kahvitukset ja catering – palvelut. Tuomme tarjolle lähi- ja luomu raaka-aineista valmistettuja tuotteita sekä metsäsieniä ja marjoja. Kalatuotteissa käytämme särkikaloja ja lahnaa.

John Nurmisen säätiön alulle panema Lähikalahanke on mielenkiintoinen. Tarkoituksena on tuoda särki ja lahna takaisin suomalaiseen ruokapöytään.

– Kalastaminen vähentää vesien fosforikuormaa, ja rehevöitymistä.

– Särkikala on terveellistä, ja hyvin valmistettuna päihittää tutummat ruokakalat.

Hyvä tarina, ja maukasta ruokaa.

Uskon, että särki ja lahna ovat ensikesän ruokahittejä.

Suomi 100 vuotta – kilpailu

Tulevan juhlavuoden kunniaksi julistan kilpailun.

Kilpailussa on tarkoitus kehittää uusi tuote tai palvelu. Uudenlainen idea, ja yhteistyötä eri toimijoiden, ja myös eri alojen kanssa.

Kilpailun tarkoituksena on voittaa itsensä, tai päästä ainakin tasoihin.

Palkinto on paras mahdollinen: – Oma uutuustuote.

Myyminen ja tuotteen tuominen markkinoille on haastavaa, mutta meitä on tässä yhteisössä monta toimijaa, ja yhteistyö on voimaa.

Ilmastokokki – Eco-Chef on käytettävissä. Minulla on hyviä kontakteja, ja voitte olla yhteydessä. Kokeillaan tuotteen myymistä laadulla ei hinnalla.

Vastaan kaikkiin yhteydenottoihin:  info@eco-chef.fi.

Blogi , , , ,

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.

Uutta Blogissa