Facebook Kilpailu

Lähi- ja Luomuruokahakemiston julkaisun kunniaksi arvomme heinä-elokuun aikana meistä Facebookissa tykänneiden kesken kolme uutta ”Tarinoita suomalaisesta luomusta” – kirjaa!

Aiemmin tänä keväänä Lähi- ja Luomuruokamessuilla lanseeratun kirjan ovat kirjoittaneet yli 20 vuotta luomun parissa työskennelleet Marja Nuora (fil. maisteri, agrologi) ja Erkki Pöytäniemi (agronomi MMM). Kirjan julkaisija on Kurmakka – Organic Food Oy.
facebook__tykkays_nappi Kilpailu on päättynyt ja voittajat on julkaistu Facebook sivuillamme!

Tarinoita Suomalaisesta Luomusta: Kirjan Esittely

Tarinoita Suomalaisesta Luomusta kirjan etu ja takakannet. Luomu on tullut Suomessa kauppoihin ja kiinnostaa kuluttajia. Luomu on lupaus jostain paremmasta – joillekkin se on yhteys tuottajaan, toisille puhdasta aitoa ruokaa ja kolmannelle vaikkapa terveellisyyttä.

Luomutuotannosta on monia näkemyksiä ja mielipiteitä puolesta ja vastaan. Mutta kuinka moni on oikeasti tutustunut siihen, mistä luomussa on kyse?

Kirjan tekijät ovat työskennelleet luomun parissa yli 20 vuotta.Erkki Pöytäniemi ja Marja Nuora - Tarinoita Suomalaiseta Luomusta kirjan tekijät. He vievät valokuvin ja omaan vuosien kokemukseen perustuvin tarinoin lukijan matkalle suomalaisen luomuruoan alkulähteille. Kirja sisältää 35 upeasti kuvitettua tarinaa luomumaatiloista, luomua jalostavista yrityksistä, luomutuotteita myyvistä kaupoista ja muista luomun parissa toimivista ihmisistä.

Mukana on koko luomun kirjo pienistä idyllisistä suoramyyntitiloista monen sadan hehtaarin teolliseen tuotantoon, luomuviljelyn suomalaisista pioneereista luomun linjauksiaLehmä laitumella puiden seassa hallitusohjelmassa toteuttavaan ministeriin.

Samalla kirja on tutustumismatka luomua kannatteleviin teemoihin kuten maan elävyyteen, luonnon monimuotoisuuden vaalimiseen ja hyvään ruokaan. Kirja vie mukanaan luomun parissa työskentelevien ihmisten arkeen. Valokuvat kertovat elämästä luomun parissa, ja teksteistä avautuu monipuolinen kuva suomalaisista luomun ruokaketjun toimijoista.

 Lue lisää kirjasta täältä…

Tarjolla on elämyksiä ja ajatuksia herättävä matka luomun pariin!

 

Blogi , , , ,

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.

Uutta Blogissa