Voita Ruohonjuuri ekomarketin luomutuotepaketti!

50€ ruohonjuuren luomutuotepaketti

HUOM. Kilpailu on päättynyt.

Nyt jos koskaan kannattaa osallistua, sillä laitamme jakoon yhteensä 200€ arvosta Ruohonjuuri ekomarketin luomutuotepaketteja!

Palkinnot:

1×50€ arvoinen Ruohonjuuren luomutuotepaketti vähintään yhtä yritystä kommentoineiden kesken. Paras kommentti palkitaan.
3×50€ arvoiset Ruohonjuuren luomutuotepaketit arvotaan kaikkien hakemistoon uuden yrityksen lisänneiden kesken.

Huom! Kannattaa siis sekä kommentoida että lisätä yritys. Voittomahdollisuutesi kasvaa kun osallistut molempiin kilpailuihin.

Kilpailun ehdot:

Kilpailuun osallistut kommentoimalla yritystä ja/tai lisäämällä yrityksen www.lähijaluomuruoka.fi -sivustolla 22.11. – 8.12.2013 välisenä aikana. Yksi henkilö voi voittaa korkeintaan yhden luomutuotepaketin. Ruohonjuuren luomutuotepaketteja ei vaihdeta rahaksi ja niiden sisältö on ennalta määritetty. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti kilpailun päätyttyä. Tarkistamme kaikki kommentit ja lisätyt yritykset ennen julkaisua. Lisätty yritys ei saa olla valmiiksi hakemistosta löytyvä yritys. Käyttöehtojen vastaisia tietoja ei julkaista.

Tarkat osallistumisohjeet:

Kommentointi:

Rekisteröidy sivustolle tästä linkistä. Mikäli olet jo aikaisemmin rekisteröitynyt, kirjaudu sisään. Etsi sivustoltamme yritys jota haluat kommentoida. Voit hakea yrityksiä käyttämällä Etsi -hakukenttää tai selaamalla yrityksiä kategorioista.

Kun olet löytänyt mieleisesi yrityksen, kirjoita haluamasi teksti Kommentti –kenttään ja paina Lähetä kommenttisi –nappia. Tarkistamme kaikki kommentit ennen julkaisua. Paras kommentti palkitaan. Käyttöehtojen vastaisia kommentteja ei julkaista. Kommentoithan vain yrityksiä joiden tuotteista tai palveluista sinulla on kokemuksia.

Yrityksen lisääminen:

Sinun täytyy olla rekisteröitynyt ja kirjautuneena sisään ylläolevien ohjeiden mukaisesti. Mieti hetki lähialueesi yrittäjiä. Onko lähialueellasi yrittäjiä tai ruuantuottajia joita ei vielä hakemistosta löydy? Kun olet tehnyt valintasi, käytä Etsi –hakukenttää varmistaaksesi ettei kyseinen yrittäjä/tuottaja ole jo hakemistossa.

Haluamasi yrityksen voit lisätä tästä. Lisää yritys –sivulla valitse Ilmainen Peruslistaus. Täytä vähintään * merkityt kohdat, lue ja hyväksy käyttöehdot sekä syötä varmistuskoodi. Tietojen syöttämisen jälkeen paina Esikatsele Listauksesi –nappia. Tarkista lisäämäsi tiedot. Mikäli olet tyytyväinen lisäämiisi tietoihin, paina Lähetä –nappia. Jos haluat täydentää tietoja, paina Palaa takaisin muokkaamaan –linkkiä. Käyttöehtojen vastaisia tietoja ei julkaista.

Onnea Kilpailuun!

Blogi , , , , ,

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.

Uutta Blogissa