Iso-Kallan panimo

Iso-Kallan Panimo perustettiin 1.10.2013 sukumaatilamme yhteyteen Pielavedelle Vaaraslahteen. Tavoitteenamme on parantaa kotimaista juomakulttuuria tarjoamalla parhaista ja puhtaista raaka-aineista valmistetut oluet, siiderit ja limonadit.

Keväällä 2014 ahtaan paikan kammon iskiessä päätimme muuttaa oluen tuotannon hieman hulppeampiin tiloihin Kuopion Leväselle. Ainakin toistaiseksi limonadin valmistus pysyy Pielavedellä.

Panimo sijaitsee Savon sydämessä ja vuosikapasiteetti tällä hetkellä on n. 40 000L. Savo-sarjan alla valmistamme perinteisin menetelmin suodattamattomia täysmallasoluita jolloin raaka-aineet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Vaihtelevin kausi- ja teemaoluin täydennämme pysyväisvalikoimassa olevaa Savo -sarjaa. Pienen ja joustavan tuotantomme ansioista voimme tarjota nopeastikin vaihtuvia tuotteita ja tehdä oluita myös tilaustyönä.

Kategoriat: Jalostajat

Ilmoita asiattomasta sisällöstä

Lähetä Ystävälle

Lähesty Yritystä

Ota Listaus Haltuusi

>> Avaa ohjeet

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.