Kuusamon Kalajaloste

Kun et jaksa onkia!

Kuusamon Kalajaloste valmistaa ja myy herkullisia kalasäilykkeitä ja lisäksi valikoimiimme kuuluvat myös tuorekalatuotteet ja -pakasteet.

Lämmin- ja kylmäsavukalan sekä graavikalan annamme valmistua rauhassa optimaalisissa olosuhteissa, jotta makuelämys muodostuisi täydelliseksi.

Kuusamon Kalajaloste aloitti toimintansa vuonna 1992 ja toimii Kuusamossa. Tuotteiden raaka-aineet saadaan alueen puhtaista vesistöistä, tuoreena tuotantoon. Myymme tuotteitamme omassa tehtaanmyymälässämme Kuusamossa. Tuotteitamme löytyy ympäri Suomea elintarvikeliikkeistä.

Savumuikusta öljykastikkeessa on muodostunut yrityksemme menestystuote, jota ylpeydellä esittelemme myös kansainvälisissä tapahtumissa. Tämä makuelämys valmistetaan savustetusta muikusta, joka pakataan purkkiin öljyn kanssa. Öljyn ja muikun ohella ainoa lisäaine on suola.

Muiden tuotteidemme tapaan, savumuikku säilyy purkissaan pitkään ja myyntiaika on 4 – 5 vuotta. Yksi selitys loistavaan myyntimenekkiimme hyvän laadun ohella on juuri säilyvyys. Säilytyksen aikana myös mausteet pääsevät imeytymään kalaan paremmin, jolloin maku vain paranee ajan myötä.

Kategoriat: Jalostajat ja Kalastajat

Ilmoita asiattomasta sisällöstä

Lähetä Ystävälle

Lähesty Yritystä

Ota Listaus Haltuusi

>> Avaa ohjeet

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.