Ab Rosala Bagaren Oy

Rosala-limpun leivonta aloitettiin 1990-luvun alussa Sixten ja Rita Laineen perustamassa catering-yrityksessä. Limppua leivottiin aluksi asiakkaiden juhliin ja palaute oli erinomaista.

Vuosien saatossa yhä useampi on tutustunut ja ihastunut maukkaaseen saaristolimppuumme ja sen rinnalle on kehitetty myös muita leipiä täydentämään tuotevalikoimaa. Pienimuotoinen catering-yritys on kasvanut täysmittaiseksi leipomoksi, jossa valmistuu viikoittain tuhansia leipiä ja jossa työskentelee 8 henkilöä.

Leipomomme sijaitsee Rosalassa, Hiittisten saaristossa. Meidät tunnetaan tummista, maukkaista saaristolimpuista. Leivät leivomme käsityönä käyttäen puhtaita raaka-aineita. Leivonnassa ei käytetä lisä- eikä säilöntäaineita.

Kategoriat: Leipurit

Ilmoita asiattomasta sisällöstä

Lähetä Ystävälle

Lähesty Yritystä

Ota Listaus Haltuusi

>> Avaa ohjeet

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.