Lahdelman tila

Lähi- ja luomuruokaa Mouhijärven Kylästä Sastamalan kaupungista

Lahdelman Tila on perinteikäs tila, jossa pääpaino on Luomulihakarjan kasvatus ja luomulihan tuotanto. Eläinten ruokinnassa on käytetty vain oman tilan mailta korjattua nurmea, josta teemme heinän ja säilörehun. Luomukauraa on myös viljelykierrossa, josta litistetään vilja pääosin vasikoiden herkuksi ja siitos sonnille.

Ruokinnassa ei käytetä teollisia väkirehuja. Kivennäiset ovat luomuhyväksyttyjä. Eläimet saavat elää tilalla koko elämänsä vapaina naudalle ominaisella tavalla. Talvet eläimet ovat pihatossa, missä heillä on makuualue sisällä ja ne pääsevät jaloittelualueelle ulkoilemaan, niin halutessaan. Eläimiä ei kytketä kiinni, ne saavat elää vapaina. Kesät lehmät ovat laitumella kesäkuusta lokakuulle, syksyn sateista riippuen. Siitossonni joka on rodultaan Charolainen (Ranskalainen lihakarjarotu), hoitaa kesällä laitumella lehmät tiineiksi, joista vasikoista sitten lehmäset jäävät tilalle ja sonnipojat lähtevät kasvamaan toiselle tilalle teuraaksi. Liha, jota tilalla myydään on hiehon lihaa, nämä hiehot, jotka jäävät kotitilalle eivät ole sukunsa jatkajia, vaan ne ovat roduliltaan risteytyksiä Ch/ Angus, Ch/Simmental, Ch/Limousine, Ch/Hereford.

Myymme lihaa suoraan tilalta ennakkotilusten perusteella. Liha on eläinlääkärin tarkistamaa ja varmasti tuoretta ja Kotimaista Luomu laatua! Tervetuloa ostoksille ja tutustumaan maatilanelämään.

Kategoriat: Maatilat

Ilmoita asiattomasta sisällöstä

Lähetä Ystävälle

Lähesty Yritystä

Ota Listaus Haltuusi

>> Avaa ohjeet

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.