Pargas Gård

Tuotteemme:

Pihvilihan tuotantoa varten naudat teurastetaan yleensä 1,5-2-vuotiaina. Silloin liha on laadullisesti huipussaan ja parhaimman makuista. Nautamme teurastetaan Paimion teurastamolla, joka on lähin luomu hyväksytty teurastamo. Lihan paloittelu ja pakkaus tapahtuu Helsingissä Heikin Liha Oy:n tiloissa, joka on myös luomu hyväksytty ja viranomaisten valvoma lihanpakkaamo. Kaikki liha pakataan noin 1 kg:n vakuumipakkauksiin.

Isännän pakkauksessa on n 6 kg jauhelihaa, 1 kg patalihaa (suikale), 2 kg paistia ja 1 kg ulkofilettä tai entrecotepihviä, hinta 150€.

Emännän pakkauksessa on n 5 kg jauhelihaa, 2 kg patalihaa (suikale), 1 kg luista soppalihaa ja 2 kg paistia, hinta 140€.

Heikin Lihalta kuljetamme lihan kylmäautollamme suoraan asiakkaille 10 kilon laatikoissa. Pakkauksia on tarjolla kahta eri muotoa: Isännän pakkaus ja Emännän pakkaus.

Kategoriat: Jalostajat ja Maatilat

Ilmoita asiattomasta sisällöstä

Lähetä Ystävälle

Lähesty Yritystä

Ota Listaus Haltuusi

>> Avaa ohjeet

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.