Iloisen Pässin maalaispuoti

Iloisen Pässin Maalaispuoti tarjoaa kattavan valikoiman lähiseudun pientuottajien tuotteita Parikkalan Koitsanlahdessa, entisessä kyläkaupassa.

Puodin hyllyiltä löytyy muun muassa uukuniemeläistä biisonia, ylämaannautaa ja karitsaa. Lähialueen villisikaa, kukonpoikaa ja kyyttöä. kesälahtelaista kalaa, luomu jorma-ohraa, luomuvehnää, luomuruista, luomuspelttiä, ruokolahtelaisia kuivatuotteita, parikkalalaisia marjatuotteita, vihanneksia ja yrttejä, luomumunia, juustoja, pienpanimo-oluita ja limonadeja, sinappeja, hunajaa ja paljon muuta.

Elintarvikkeiden lisäksi maalaispuodin valikoimassa on persoonallisia käsitöitä.

Kaikilla tuotteilla on tarina. Tiedämme, kuka ne on kasvattanut tai valmistanut ja pyrimme pitämään tuottajan ja kuluttajan välimatkan mahdollisimman lyhyenä.

Meille on tärkeää, että tuottaja saa arvokkaasta työstään reilun korvauksen. Samalla haluamme silti pitää hinnat kohtuullisina niin, että mahdollisimman moni pääsee lähituotteiden aidoista mauista nauttimaan.

Puodin yhteydessä toimii samanhenkinen kahvila, jossa voi maistaa mm. biisonihampurilaista tai käsityönä tehtyjä suolaisia ja makeita leivonnaisia. Herkkuja voi nautiskella aurinkoisella terassilla sekä sisällä kahvilassa. Kesällä on arkisin keittolounas, joka valmistetaan lähituotteista. Kesällä 2013 tulee uusi lähiruokamenu.

Kahvilassa järjestetään kesän aikana myös tapahtumailtoja. Silloin Iloisessa Pässissä kuullaan esimerkiksi lähiseudun muusikoita.

Meillä voit järjestää myös yksityistilaisuuksia. Valmistamme tilauksesta toiveidesi mukaisen lähiruokamenun esim. biisonista. Esittelemme mielellämme toimintaamme myös erilaisille rymille jonka yhteyteen voimme järjestää esim. biisonimaistiaisia.

Tervetuloa katsomaan!

Kategoriat: Myymälät

Ilmoita asiattomasta sisällöstä

Lähetä Ystävälle

Lähesty Yritystä

Ota Listaus Haltuusi

>> Avaa ohjeet

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.