Lähiluomukauppa Kallion Oma Maa

Osuuskunta Tuusulan Oma Maa on paikallisten viljelijöiden vuonna 2009 perustama ja omistama. Toiminnassamme on mukana yksitoista henkilöä.

Tavoitteenamme on omien tuotteiden tukkumyynnin lisäksi tarjota Kallion ja Tuusulan liikkeissämme terveellistä, tuoretta, ekologista ja lähellä tuotettua ruokaa. Päämääräämme edistääksemme osuuskuntamme myös jatkojalostaa omia elintarvikkeita. Toimintaamme ohjaavat ihmistä ja ympäristöä kunnioittavat arvot. Niiden vaikutus näkyy niin tuotevalikoimamme sisällössä kuin yksittäisten tuotteiden korkeassa laadussa. Lyhyt tuotantoketju myös mahdollistaa nopean reagoinnin asiakaspalautteeseen.

Valikoimassamme painotamme oman osuuskuntamme jäsenten tuotteita. Koska kuitenkin haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman kattavan tuotevalikoiman, olemme täydentäneet valikoimaamme tarkkaan harkittujen yhteistyökumppaneiden tuotteilla. Takaamme myös niiden ekologisen tuotantotavan ja tuottajille maksettavan oikeudenmukaisen tuottajahinnan. Haluamme edistää monipuolista, perheviljelmiin perustuvaa ja luonnonmukaista maataloustuotantoa, jonka vuoksi hinnoitteluperiaatteemme on tuotantolähtöinen.

Emme kilpaile nykyisen globaalin ruoantuotantojärjestelmän mukaisesti halvoilla hinnoilla. Lopputuotteidemme hinnat muodostuvat niin, että ne kattavat tuotannosta aiheutuvat kustannukset kaikille osapuolille. Valitsemalla päivittäisen ruokasi ajatuksella voit suoraan vaikuttaa siihen, miltä huomisesi näyttää!

Kategoriat: Myymälät

Ilmoita asiattomasta sisällöstä

Lähetä Ystävälle

Lähesty Yritystä

Ota Listaus Haltuusi

>> Avaa ohjeet

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.