Pulla-Pirtti

Me Pulla-Pirtillä teemme arjesta maistuvaa. Olemme vuonna 1958 perustettu oululainen leipomo- ja konditoriatuotteita valmistava perheyritys. Leivomme leivät ja leivonnaiset pohjoisen Suomen puhtaista jauhoista, sillä haluamme käyttää leivonnassamme mahdollisimman tuoreita ja lähellä tuotettuja raaka-aineita. Lisäksi panostamme työssämme erityisesti laadukkuuteen. Tästä tunnustuksena saimme FSSC 22000 -elintarviketurvallisuuden laatusertifikaatin keväällä 2015.

Parhaiten Pulla-Pirtti tunnetaan perinteikkäistä rieskoistaan. Myös Pulla-Pirtin munkit, donitsit sekä Runebergin tortut ovat monen mielestä niitä ainoita oikeita. Perinteisiin tuotteisiin kuuluvat myös kahvileivät, limput ja palaleivät, sekä erilaiset vuokaleivät.

Alallaan Pohjois-Suomen suurimpiin kuuluva Pulla-Pirtti työllistää tällä hetkellä noin 100 ammattilaista. Leipomot sijaitsevat Oulun lisäksi Raahessa ja Rovaniemellä.

Lisätietoa www.pullapirtti.fi

Kategoriat: Leipurit ja Myymälät

Ilmoita asiattomasta sisällöstä

Lähetä Ystävälle

Lähesty Yritystä

Ota Listaus Haltuusi

>> Avaa ohjeet

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.