Ostosmarket

Toivalan Ostosmarket on luonnollisiin laatutuotteisiin erikoistunut itsenäinen kauppa. Pakatut elintarvikkeet hankimme suomalaisten tukkujen ja tuottajien kautta. Silloin tällöin saatavilla on myös hedelmiä, kasviksia ja kananmunia, mutta tällä hetkellä on menossa tauko niiden osalta. Ilmoitamme kun niitä on taas saatavilla.

Valikoimamme on pääsääntöisesti gluteeniton, mutta toistaiseksi yksittäisiä gluteenia tai gluteenijäämiä sisältäviä tuotteita voi löytyä. Hinnat pyritään pitämään jo valmiiksi mahdollisimman edullisina. Parasta ennen -päiväyksen lähestyessä tuotteiden hintoja alennetaan. Toimintaa kehitetään jatkuvasti.

Saatavilla on myös luonnollisia pesuaineita ja ihonhoitotuotteita, sekä jonkin verran taloustavaraa ja laaja valikoima suitsukkeita.

Verkkokaupan ja myymälän tuotevalikoima ja hinnat poikkeavat hieman. Tällä hetkellä myymälässä on paljon kattavampi valikoima!

Kategoriat: Myymälät

Ilmoita asiattomasta sisällöstä

Lähetä Ystävälle

Lähesty Yritystä

Ota Listaus Haltuusi

>> Avaa ohjeet

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.