Porin Kauppahalli Oy

Arkkitehti O.J.A. Viljanen sai maaliskuussa 1927 kunniatehtävän – suunnitella Porin kauppahallirakennus. Työt aloitettiin saman tien, ja jo saman vuoden joulukuussa Yrjönkadulla vietettiin juhlallisia kauppahallin vihkiäisiä. Kaupankäynti aloitettiin heti seuraavana aamuna, ja on jatkunut aktiivisena siitä lähtien. Tyyliltään kansainvälisessä ja modernissa kauppahallissa oli alun alkaen 89 myymälää, ja siitä tuli nopeasti suosittu ostos- ja kohtaamispaikka kaupunkilaisten keskuudessa.

Kesäkuussa 2012 Kaupahallissa aloitettiin laaja remontti. Seuraavan kerran ovet avautuivat yleisölle 22. marraskuuta 2012. Porin kauppahallista tuli entistä ehompi, mutta ajan patinaa vaaliva ostospaikka kaikille niille, jotka arvostavat luotettavaa laatua ja lämmintä tunnelmaa.
Valikoimista löytyy oman maakunnan lihaa, kalaa, kasviksia, marjoja, maitoa, juustoa, leipomotuotteita myös gluteenittomia.
Ruokapaikkoja kotilounaasta sushiin. Monipuolinen kahvilavalikoima. Kukkakauppa. Suutari. Parturi. Kenkäkauppa.

Kategoriat: Myymälät

Ilmoita asiattomasta sisällöstä

Lähetä Ystävälle

Lähesty Yritystä

Ota Listaus Haltuusi

>> Avaa ohjeet

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.