Ruohonjuuri Tampere

LUOMU ON LUKSUSTA – ei luopumista

Me Tampereen Ruohonjuuressa palvelemme asiakkaitamme rennolla otteella ja laajalla valikoimalla huipputuotteita. Huomioimme ja palvelemme kaikkia asiakkaitamme henkilökohtaisesti, asiantuntevasti – ja aidon tamperelaisesti. Emme ole hippejä emmekä hörhöjä vaan aidosti asiakkaistamme välittäviä ammattilaisia, joilta takuulla uskaltaa kysyä tuotteista. Lämpimästi tervetuloa Tampereen Ruohonjuureen!

Olemme innostuneita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, luomuruuasta, myymälämme kyläkauppafiiliksestä ja siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme mielenkiintoisia ja herkullisia vaihtoehtoja tutuille tuotteille.

Odotamme innolla uusia tuotteita – ja uusia asiakkaita. Tampereen Ruohonjuureen on tervetullut kuka tahansa ja toivommekin kovasti, että kaikki luomusta ja luonnonkosmetiikasta kiinnostuneet löytäisivät myymäläämme. Luomu ja puhdas ei tarkoita mistään tinkimistä vaan hyvää tekevää ylellisyyttä, josta hyvinvointikin kumpuaa.

Tahdomme jokapäiväisellä toiminnallamme edistää sitä, että luomu olisi ihmisille varteenotettava ja itsestään selväkin valinta. Reilulla asiakaspalvelumeiningillä, työn ilolla, tuote- ja laatutietoisuudella ja elämänilolla on myös iso paikka henkilökuntamme sydämissä.

Kategoriat: Myymälät

Ilmoita asiattomasta sisällöstä

Lähetä Ystävälle

Lähesty Yritystä

Ota Listaus Haltuusi

>> Avaa ohjeet

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.