Maalahden Marjat / Malax Bär

HERKULLISINTA MITÄ POHJANMAA TARJOAA

Länsi-Suomen laajimmat marjaviljelmät ovat Pirttikylässä, Närpiössä, lähellä Maalahden, Kurikan ja Teuvan kunnan rajaa.

Viljelemme mansikkaa 27 hehtaarilla ja sen lisäksi pienemmillä aloilla vadelmaa, tyrniä ja hernettä. Tärkeimmät mansikkalajikkeemme ovat Polka, Rumba, Honeoye ja Malwina.

Tilamme sijaitsee 6 km valtatie 8:n itäpuolella noin 50 km Vaasasta etelään, ja 70 km Seinäjoelta. Marjakauden aikana meillä on tilamyynnin lisäksi omia myyntipisteitä Kokkolassa, Seinäjoella ja Vaasassa.

Kun haet sesonkiaikaan marjasi suoraan meiltä, takaamme Sinulle, että marjat ovat vasta poimittuja. Tuoreet marjat kestävät parhaiten säilönnän talvea varten.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus laajamittaisesta marjanviljelystä. Marjojemme käsittelyä varten on käytettävissä oma katkeamaton kylmäketju. Hoidamme kuljetukset tilan kylmäautoilla ja omilla myyntipaikoillamme on kylmätiloja marjojen säilytystä varten. Pystymme siten takaamaan marjoille parhaan mahdollisen laadun.

Kesällä meillä poimitaan sään salliessa marjoja joka päivä. Sen vuoksi on aina tuoreita marjoja tarjolla!

Marjasesongin aikana tilamyyntimme on auki joka päivä klo. 9.00-19.00. Muina vuodenaikoina myynti on auki, kun olemme paikalla. Kannattaa soittaa etukäteen, mikäli tulet käymään kauempaa marjasesongin ulkopuolella.

Myymme myös omia pakastettuja marjatuotteita kaikkina vuodenaikoina. Kesällä 2015 tilamyynnissämme on tarjolla pakastettuja mansikoita, vadelmia, tyrnejä, karpaloita ja mustikoita.

Maalahden Marjan mansikoita, vadelmia, tyrnejä ja herneitä on saatavilla sesonkiaikaan myös jälleenmyyjiemme kautta laajalla alueella Länsi- ja Pohjois-Suomessa.

Kategoriat: Maatilat ja Poimijat

Ilmoita asiattomasta sisällöstä

Lähetä Ystävälle

Lähesty Yritystä

Ota Listaus Haltuusi

>> Avaa ohjeet

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.