Sommaröstrand

Ravintola GH Sommaröstrand sijaitsee Skåldössä Tammisaaren saaristossa noin 15 km Tammisaaren keskustasta. Sinne pääset joko omalla autolla ja Skåldön lossilla joka ajaa aikataulun mukaan tai sitten omalla veneellä. Löydät meitä kordinaateilla 59 ˚54,I’N-23˚24,5’E.

Ravintola GH Sommaröstrandissa viihtyy niin kanta- kun kesäasukaskin. Ravintolalla on kaksi isoa lasitettua terassia ja muutamaa pöytää taivaan alla. Mikäli joskus tuntuu viileältä, lainaamme mielellään huopia ja istuintyynyjä. Terassilta on kaunis näköala merelle josta voit seurata sekä veneliikennettä ja ihmisiä jotka käyvät suositulla kesätorilla. Meillä on myös lapsille oma leikkinurkka.

Järjestämme tanssia elävän musiikin tahdissa muutaman kerran sesongin aikana. Paikalliset trubaduurit esiintyvät myös terassillamme silloin tällöin.

Ravintolassa tarjoillaan päivän lounas ja pasta sekä à la carte annoksia.

Ravintola on seuraavan kerran auki kesäkaudella 2014.

Yhtiön sisällä toimii siis kyläkauppa, ravintola sekä vierassatama ja kaikissa suosimme lähituotteita.

Hunajaa, vihanneksia, leipää, kalaa jne. sekä kesätoreilla ja tapahtumissa on paikallisia tuottajia myymässä tuotteitaan.

Kategoriat: Myymälät ja Ravintolat

Ilmoita asiattomasta sisällöstä

Lähetä Ystävälle

Lähesty Yritystä

Ota Listaus Haltuusi

>> Avaa ohjeet

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.