Herrankukkaro Oy

Herrankukkaro on Turun saaristossa vanhan kalastajatilan ympärille rakentunut omaleimainen kokous- ja virkistyspaikka. Ryhmille ja yrityksille tarkoitettu kylämiljöö palvelee asiakkaitaan ympärivuotisesti. Perille Rymättylän Airismaalle pääsee kaikkina vuodenaikoina maanteitse.

Herrankukkaro on myös eri ruokamaailmaa. Emme käytä lisäaineellisia, teollisesti prosessoituja raaka-aineita ja valmisteita, vaan teemme käytännöllisesti katsoen lähes kaiken itse. Saaristoleivän leipomista myöden. Omassa keittiössämme, paikan päällä. Tässä ja nyt. Siinä ruokamme herkullisuuden ja  terveellisyyden salaisuus. Ruokamme on lisäksi pääosin Villiruokaa. Luonnosta saatua ja luonnollisesti kasvanutta ruokaa. Meren, metsän ja peltojen aitoja makuja. Kalaa, riistaa, sieniä ja marjoja luonnon villiyrttien ryydittämänä.

Menuiden sisältö on ohjeellinen ja esimerkinomainen, koska käytämme luonnon raaka-aineita vuodenaikojen saatavuuden ja saalistilanteen mukaan. Ruoan tarjoamme buffetpöytänä, jotta esimerkiksi erityisruokavalion omaavilla olisi hyvät valinnan mahdollisuudet. Erikoisuutena tarjoamme myös mahdollisuutta aktiiviruokailuun. Tällöin vieraat saavat informaatiota ja opastusta sekä saavat itse osallistua oman halunsa mukaan valmistukseen ruokailun lomassa. Tarjoamme vähälaktoositonta ruokaa. Kaikki maitotuotteemme ovat vähälaktoosisia.

Kategoriat: Maatilat ja Ravintolat

Ilmoita asiattomasta sisällöstä

Lähetä Ystävälle

Lähesty Yritystä

Ota Listaus Haltuusi

>> Avaa ohjeet

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.