Ravintola Origo

Jatkamme toiminnassamme edelleen luonnonmukaisesti tuotetun lähiruoan parissa työskentelyä aina mahdollisuuksien mukaan. Meillä on jo vuosia hyvin sujunut yhteistyö Bovikin luomulammastilan kanssa, josta olemme tällekin kaudelle (2013) saamassa runsaasti heidän luomukaritsaansa. Aiemmilta vuosilta tuttuja annoksia kuten entrecôte ja maksa tullee varmasti taas tänäkin kesänä ilahduttamaan asiakkaitamme. Oma Bovikin lammasburgerimme on ehtinyt jo muutamalla esiintymisellään saada lukuisia vannoutuneita faneja.

Svarfarsin luomutilan kasvikset, kuin myös fiskarssin metsästäjien peurat jatkavat esiintymisiään ruokalistoillamme. Luottometsästäjämme viettää tämänkin kesän Hangon edustan luodoilla hankkimassa meille haahkaa, villisorsaa ja tavia, joka viime vuonna räjäytti potin mureudellaan ja hienostuneella maullaan. Havsgårdin Highland karjaa tullaan saamaan listalle vihdoinkin tänä vuonna (2013), jahka päästään hieman kevättä pidemmälle ja West Charkin lihaliike Pohjasta on onnistunut luomaan luomuporsaasta mahtavaa ilmakuivattua kinkkua, jota käytimme jo viime keväällä parsan seurassa.

Kategoriat: Ravintolat

Ilmoita asiattomasta sisällöstä

Lähetä Ystävälle

Lähesty Yritystä

Ota Listaus Haltuusi

>> Avaa ohjeet

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.