Ravintola Helvetin Portti

Lämpimästi tervetuloa Helvettiin!

Kuulostaako karulta? Älä huoli, sillä nyt ei ole kyse siitä tunnetusti kuumasta paikasta, vaan rennosta ja luonnonläheisestä Ravintola Helvetin Portista!

Meillä nautit oman tilan villisika- ja strutsiruokia höystettynä lähituottajien antimilla. Lähiruokaa parhaimmillaan!

Helvetinjärven kansallispuiston porteilta Ruovedeltä löydät pienen, mutta sitäkin viihtyisämmän ulkoilmaravintolamme, jossa tarjoilemme aivan vieressä sijaitsevan villisika- ja strutsitilamme lihaa sekä muita annoksia. Lisäksi tietenkin nautit meillä kahvit, leivonnaiset ja jäätelöt – aivan luonnon helmassa. Olemme avoinna keväästä syksyyn.

Tarjolemme rakkaudella tehtyä, kodikasta ja lihapainoitteista ruokaa ilman turhia konstailuja. Meille on tärkeää tukea suomalaista työtä ja käyttää puhtaita raaka-aineita, ja siksi pyrimmekin hankkimaan kaiken aina läheltä – astioita myöten.
Villisika- ja strutsiruokien lisäksi löydätkin listoiltamme esimerkiksi lähikalastajan kuhaa ja tuttujen metsien sieniä.
Lisäksi löydät meiltä paikallisten käsityöntekijöiden luomuksia, matkamuistoja, sekä lihaa myös kotiin vietäväksi!

Palvelemme mielellämme myös isompiakin ryhmiä. Mahdollistamme kokoukset, yhteiset kahvihetket, syntymäpäivät ja eläinesittelyt tilallamme! Miltä kuulostaisi vaikka villisikakeitto koko porukalle?
Helvetin hyvältä, eikös?

Tervetuloa, odotamme sinua jo Helvetin Portilla!

Ps. Toisen ravintolamme löydät Seitsemisen kansallispuistosta, eli ihan läheltä! Seitsemisen luontokeskuksella palveleva ravintolamme tarjoaa samat tuotteet kuin Helvetin Porttikin: oman tilan villisikaa ja strutsia, lähiruokaa ja alueen käsityöihmisten kädentaitoja!

Pps. Meiltä myös mökit Helvetistä!

Kategoriat: Jalostajat ja Ravintolat

Ilmoita asiattomasta sisällöstä

Lähetä Ystävälle

Lähesty Yritystä

Ota Listaus Haltuusi

>> Avaa ohjeet

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.