Ravintola Järviterminaali

Järviterminaali on Kuopion lentokentän läheisyydessä toimiva Kokous- ja tilausravintola.Kesäisin ravintola on auki toukokuusta syyskuun 1.pv asti päivittäin klo 11-22. Talvisin olemme auki vain tilauksesta.

Kesäisin asiakkaitamme palvelee pienempi sali ja terassi. Olemme suunnitelleet uuden kala & grillilistan asiakkaillemme.Tilausryhmille meillä on käytössä isompi sali myös kesällä.

Kesäaikana Järviterminaali toimii veneilyn, melonnan, pyöräilyn, kalastuksen ja muiden kesäaktiviteettien tukipisteenä. Talvikaudella painopiste on moottorikelkka-, hiihto- ym. talviretkissä. Laiturit palvelevat tilausristeilyjä, vesibussiliikennettä, vuokraveneilyä sekä vesitasolla tapahtuvia taksilentoja. Veneilijöillä on mahdollisuus yöpyä vierasvenelaiturissamme pientä korvausta vastaan. Heille on tarjolla myös suihku ja pyykinpesumahdollisuus kuivausrumpuineen. Laiturissa on septitankin tyhjennys mahdollisuus.

Toimimme talvisin auki tilauksesta. Juhla- ja kokoustilaamme sopii istumaan 120 hlö. Menumme pohjana käytämme suomalaisia raaka-aineita, kalaa ja riistaa. Teemme myös paljon eräruokailu- ja juhlapalveluja ympäri Savon aluetta.

Jokirapupojat asustavat meillä akvaariossa terminaalilla. Myös meidän kauttamme voi ostaa valmiiksi tehdyt ravut kotiin vietäväksi. Voit toki tulla nauttimaan ravuista myös Järviterminaalille.

Kategoriat: Ravintolat

Ilmoita asiattomasta sisällöstä

Lähetä Ystävälle

Lähesty Yritystä

Ota Listaus Haltuusi

>> Avaa ohjeet

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.