Käyttöehdot

Näissä käyttöehdoissa on kerrottu lähijaluomuruoka.fi sivuilla julkaistavan aineiston käyttöä koskevat ehdot sekä yksityisyyden suojaa koskevat periaatteemme. Lähijaluomuruoka.fi pidättää oikeuden päivittää kyseisiä ehtoja ja muuttaa sivujen sisältöä ilman ennakkoilmoitusta.

Lähijaluomuruoka.fi on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti Suomesta. Ehtoihin ja sivuston käyttöön sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

Immateriaalioikeudet

Lähijaluomuruoka.fi sivuston tekijänoikeudet kuuluvat sivuston julkaisijoille. Sivustolla julkaistavien yritysten tiedot, kuvat, tekstit, videot yms. aineisto ovat yritysten ja yhteistyökumppanien immateriaalioikeuksien suojaamaa omaisuutta. Pidätämme kaikki oikeudet sivuilla julkaistavaan aineistoon. Sivustolla julkaistua aineistoa saa selata, tulostaa ja ladata koneelle. Aineistoa saa kuitenkin käyttää vain ei-kaupalliseen ja henkilökohtaiseen tarkoitukseen. Sivujen sisällön muuttaminen on sallittua vain niissä toiminnoissa, joissa se on kirjautuneille käyttäjille sallittu. Lehdistötiedotteita saa julkaista ja tekstiä lainata edellyttäen, että lähde on mainitaan.

Vastuu sisällöstä

Lähijaluomuruoka.fi sivut on tarkoitettu antamaan hyödyllistä tietoa lähi- ja luomuruokaa tarjoavista yrityksistä. Kaikki sivuilla esitetyt tiedot on tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin. Teemme parhaamme, jotta sivuilla olevat tiedot ovat oikeita ja ajan tasalla, mutta emme vastaa muusta kuin meidän itse laatimien tekstien ja aineiston oikeellisuudesta. Lähijaluomuruoka.fi ei ota vastuuta sivustolla esitettävien tietojen oikeellisuudesta. Emme vastaa myöskään sivuston käyttäjien lisäämästä aineistosta tai kirjoituksista, ja pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin. Meillä on oikeus mutta ei velvollisuutta poistaa mikä tahansa sivustolla oleva sisältö, ellei Suomen lainsäädäntö muuta edellytä.

Meille lähetetyn aineiston osalta lähettäjä vastaa siitä, ettei kyseinen aineisto loukkaa kolmansien osapuolten tekijänoikeuksia ja muita oikeuksia. Lähettäjä vastaa myös siitä ettei aineisto ole lainvastaista tai loukkaavaa, sekä niistä kustannuksista joita edellä mainittujen ehtojen rikkominen mahdollisesti aiheuttaa meille. Suorien lainausten ja kuvien käyttö on sallittua vain yrityksen luvalla. Tarkistamme aina käyttäjien lisäämät tiedot ennen julkaisua.

Tietosuojasta

Lähijaluomuruoka.fi voi kerätä, tallentaa ja analysoida tietoja sivuston käytöstä yleisellä tasolla kehittääkseen toimintaansa. Kerättäviä tietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Käyttäjä voi halutessaan kieltää suoramarkkinoinnin. Lähijaluomuruoka.fi kunnioittaa käyttäjien yksityisyyden suojaa ja tietoturvallisuuden periaatteita.

Idea

Tarjoamme lähi- ja luomuruuan parissa toimiville yrityksille näkyvyyttä hakemistossa ja sosiaalisessa mediassa, jotta kuluttajat tavoittaisivat heidät paremmin.

Uutta Blogissa